вторник, 28 август 2012 г.

Официални снимки на новата Mazda 6

Едва днес, броени часове преди официалната премиера, от фирмата разпространиха официалните снимки на новата Mazda 6.  Както знаем, моделът ще бъде представен официално на автосалона в Москва, който започва утре. Поради тази причина ние разполагаме характеристиките на версиите, който ще бъде предложени на руския пазар. Там новата Mazda 6 ще се предлага с бензиновите 2.0 и 2.5 литрови агрегати SKYACTIVE-G, чиято мощност е съответно 150 и 192к.с. През септември месец в Париж се очаква да направи премиера и дизеловата версия оборудвана със Стоп/Старт система и 6-степенна механична или по желание автоматична трансмисия.
Официално е потвърдено, че новото поколение ще разполага с регенеративна спирачна система снабдена с кондензатор наречена I-ELOOP, която спестява до 10% гориво. Натрупаното електричество в кондензатора по време на спиране ще се оползотворява при тръгване, като ще изключва алтернатора и по този начин ще разтоварва агрегата. Всички включени електрически консуматори включително и климатичната инсталация ще се захранват от натрупаната в кондензатора енергия.
 До края на следващата седмица очакваме да станат налични и спесификациите на останалите версии, които ще бъдат добавени допълнително в този пост.




Няма коментари:

Публикуване на коментар