вторник, 16 март 2021 г.

Roewe Marvel R ще се предлага в Европа, като MG Marvel R

Днес стана ясно, че представеният преди около два месеца Roewe Marvel R ще се предлага в Европа, под името MG Marvel R. Луксозният електрически SUV модел, бе представен днес официално в Амстердам, а според говорител на марката продажбите трябва да започнат още това лято. Цени не се съобщават, но най-вероятно китайците ще гонят диапазона около 35-40  000 евро, а за пряк конкурент се сочи Mercedes EQA.


За задвижване MG Marvel R, разчита на три електромотора с обща мощност от 288к.с. и батерия от 60кВтч., която трябва да осигури автономия от 400км. Според информацията, времето за зареждане на батерията до 80%, ще отнема максимум 30 минути, чрез бързозарядна станция. Ускорението до 100км/ч. от място ще става за 4.9 секунди, а максималната скорост е ограничена на 200км/ч. 


Интериора е луксозен с цифров инструментален панел пред водача с големина 12.3-инчов екран и вертикално разположен, 19.5-инчов дисплей за инфотайнмънт системата с 5G технология. на борда място намират множество асистенти подпомагащи шофирането, като се споменава и полуавтономна система за шофиране, най-вероятно от 2-ро ниво. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар