четвъртък, 13 октомври 2022 г.

Нова версия на Chery Tiggo 7 Plus за по-взискателните клиенти

 До края на годината в отделни региони на китайската република ще бъде налична и нова версия на представеният миналата година Chery Tiggo 7 Plus. Тя се отличава с малко по-спортно излъчване благодарение на новият дизайн на броните и бутафорните четири на брой накрайника за изпускателната система.

Под капака промени няма. Там място продължават да намират 1.5 литровият, турбо мотор с лека хибридна технология и мощност от 170 к.с., както и 1.6 литровият, мотор с принудително пълнене и директно впръскване на цилиндрите с мощност 197 к.с. трансмисията и за двете версии е 7-степенна с двоен съединител. 

Промените които ще заинтересуват новите собственици са в интериора. Той е изцяло нов с двойка дисплеи пред водача с общ диагонал от 24.6-инча и инфотайнмънт система работеща с 5G свързаност. Централната конзола между седалките също е с нов дизайн и е станала по-масивна. На борда място намира полуавтономна система за шофиране от ниво 2+, панорамен покрив и редица асистенти подпомагащи шофирането. HUD дисплея, седалките с масажна функция и салон изработен от първокачествена кожа са сред опциите, които могат да бъдат добавени в оборудването. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар