четвъртък, 25 август 2022 г.

Обстоен фейслифт за Changan Raeton CC / Ruicheng Plus

 Обновен преди едва една година, китайският седан Changan Raeton CC, получава отново козметични промени, които сега са по-значителнr. Заедно с това вместо наименованието - Raeton CC, след обстойният фейслифт седанът вече ще носи името - Raeton Plus или познат още като Ruicheng Plus.

Освен външните промени, моделът получава и изцяло нов интериор издържан по последната мода с два сдвоени дисплея пред водача - за инструменталният панел и мултимедийната система. Централната конзола между седалките сега е плаваща с малък джойстик за превключване на предавките, а седалките са с нов дизайн. Съобщава се за по-добро оборудване и наличие на по-качествени материали, както и нови системи на борда като сканиране лицето на водача, следене умората на водача и гласов контрол за повечето от функциите в автомобила. 

Въпреки значителните вложени средства за подобряване на имиджа,  Changan Raeton Plus разполага с познатата технология. Под капака място намира познатият - 1.5 литров, турбо бензинов мотор, който бе модернизиран на скоро и разполага с 188 к.с. Той е куплиран серийно с 7-степенна, двудискова трансмисия задвижваща предните колела. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар