петък, 29 юли 2022 г.

Chevrolet Seeker / Trax е глобален модел на марката, разработен в Китай

 В Китай, американската марка представя нов SUV модел наречен Chevtolet Seeker. Освен в Китай, моделът ще се предлага и на пазарите в Северна Америка, Мексико, Австралия, Азия и Африка, като новото поколение на Chevrolet Trax

Chevrolet Seeker / Trax е разработен съвместно китайският концерн SAIC, който ще отговаря и за неговото производство на местна почва и се уповава върху удължената платформа на Chevrolet Traiblazer. Производството на Trax обаче ще се осъществява в Южна Корея.

С дължина от 4.56 метра, вътрешното пространство предлага място за 5 човека и прилежащият им багаж. Интериорът като цяло предлага технологична обстановка с 10.2-инчови дисплеи за цифровият инструментален панел и мултимедийна система, насочена към водача. Към момента са известни спецификациите на върховата версия носеща инициалите - RS, която е оборудвана серийно с кожени, вентилирини предни седалки с подгряване, панорамен покрив, система от камери с обзор 360 градуса, климатроник, мултифункционален волан и набор от асистенти подпомагащи шофирането и т.н. 

За задвижване Chevrolet Seeker RS, разчита на 1.5 литров, турбо бензинов мотор с мощност 179 к.с., куплиран с CVT трансмисия предаваща движението към предните колела. За сега не се споменава дали ще има и версия 4х4. Новото поколение на Chevrolet Trax от своя страна ще се предлага с 3-цилиндровия - 1.2 литров, турбо бензинов мотор с мощност 137 к.с., куплиран серийно с 6-степенна, автоматична трансмисия.


Няма коментари:

Публикуване на коментар