петък, 25 декември 2020 г.

Nissan NV200 с леки подобрения в САЩ

Въпреки напредналата си възраст, товарният модел на японците се предлага добре в световен мащаб. В САЩ, моделът вече не се прдлага като Chevrolet City Express, но интересът към NV200 не отслабва и сега японците освежават модела и предлагат по-добро оборудване още от базовата версия. 



Външните промени се свеждат до наличието на нова радиаторна решетка, леко променена оптика на фаровете и нова цветова гама. В интериора промените са по-големи, като впечатление прави новият инструментален панел пред водача, наличието на мултимедийна система с 7-инчов екран, която се предлага вече серийно, нов дизайн на волана и скоростният лост. Серийно се предлагат мултифункционалният волан, камерата за заден ход и сензори за паркиране в задната част на автомобила. 


За задвижване Nissan NV200 в САЩ, ще се предлага с 2.0 литров, бензинов мотор с мощност 131к.с., куплиран серийно с CVT трансмисия. За сега няма информация, дали и Mitsubishi Delica ще получи тези обновления, но на-вероятно това е въпрос на време да се случи. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар