събота, 11 юли 2020 г.

Bestune B2 Concept олицетворява бъдещето на марката

Китайският концерн FAW, известен със своите луксозни лимузини и SUV модели, представя концепцията В2, която дава заявка за нова дизайнерска линия на бъдещите модели на Bestune, която е насочена към моделите от средния клас. Концептуалният модел може с успех да се превърне в сериен модел и то в кратки срокове, като разбира се голяма част от дизайна, който виждаме днес ще бъде променен. Като реален приемник на концепцията може да се смята следващото поколение на Besturn B70, което трябва да бъде представено още тази година. 
Концепцията притежава футуристичен дизайн с 22-цолови джанти и още по-футуристичен интериор с огромен дисплей пред водача и сензорен панел за управлението на функциите на климатичната инсталация. Реално физически бутони липсват в автомобила, а волана с нестандартна форма се прибира към таблото, когато управлението е в ръцете на автономната система. 
За задвижването не се споменава нищо, но най-вероятно концептуалният модел на хартия ще разчита на някаква схема от електромотори и батерия, които ще осигурява тпробег от 600км. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар