събота, 25 май 2019 г.

Hongqi Hs5 представен в Китай

От тази година марката известна със своите модели предназначени за богатите китайски клиенти и управляващият елит в страната ще предложи на пазара първият си масов, премиум SUV модел наречен HS5. Той е с дължина - 4.76 метра, чиито компоненти идват директно от Audi и Toyota и предлага достатъчно място за пет човека заедно с прилежащият им багаж. 
За задвижване Hogqi HS5, разчита на 2.0 литров, турбо мотор с мощност 224к.с., куплиран с 6-степенна, механична трансмисия задвижваща предните колела. Срещу доплащане ще се предлага и задвижване 4х4 с халдекс съединител. 
Интериора е модерен и преобладават качествени и скъпи материали. Пред водача място намират два 12.3-инчови дисплея по подобие на Мерцедес, а управлението на двузоновата климатична инсталация се извършва чрез сензорен панел. Серийното оборудване включва: кожен, мултифункционален -  отопляем волан, мултимедия с гласов контрол, климатроник, кожен салон, пълен ел. пакет, отопляеми и вентилирани предни седалки, камера с панорамен изглед, 6 въздушни възглавници, ESP, система за предотвратяване на сблъсък и др. Срещу доплащане по-взискателните клиенти могат да оборудват своите модел с панорамен покрив, активен автопилот и адаптивно окачване. Цените на модела в Китай ще варират между 29 и 40 000 долара в зависимост от оборудването.

Няма коментари:

Публикуване на коментар