събота, 14 юли 2018 г.

UAZ Profi наличен в Русия

От този месец в Русия, започват продажбите но нов товарен модел на марката под името UAZ Profi. Това ще бъде най-практичния модел за превоз на стоки в страната, като цените ще започват от 11 800 евро. Моделът ще се предлага с бензиновия - 2.7 литров агрегат с мощност 132к.с., както и с дизеловият - 2.3 литров мотор с мощност 115к.с. При всички случай трансмисията ще бъде 5-степенна, механична задвижваща задните колела. Срещу доплащане ще бъде налична и версия със задвижване 4х4. Моделът ще се предлага с двоина и иденична кабина и ще замести товарната версия в гамата на UAZ Patriot
Марката разработва и хибридна версия на модела с електромотор, чиято мощност е 126к.с., куплиран с бензиновият, 2.3 литров агрегат. Общата мощност доставяна към колелата ще бъде 258к.с. Според информацията автономията на модела с едно зареждане на батерията ще бъде до 73км., при положение, че максималната скорост не надвишава 50км/ч. Средния разход посочен от производителя е 7.8л/100км.
Успоредно с новият товарен модел марката ще предложи и юбилейна версия на UAZ 2206. По подобие на лимитираната версия на UAZ Hunter, фургонът ще се предлага с по-богато оборудване, двуцветно оцветяване на кабината и седалки с винилова тапицерия. Моторът остава същият - 2.7 литров, бензинов с мощност 112к.с. задвижващ четирите колела.



Няма коментари:

Публикуване на коментар