петък, 10 ноември 2017 г.

SAIC Wuling представи MPV и кросоувър модели за експорт

Китайският концерн SAIC, който е в тясно сътрудничество с GM, представя на пазара два нови модела под марката Wiling. Това са MPV модела наречен Confero и разположеният на същата платформа кросоувър наречен Hong S3. Всъщност и двата модела споделят технологичната платформа на Baojun 730 и не трябва да се подценяват, тъй като концерна инвестира близо 700 млн. долара в нов завод разположен в Индонезия, чиято продукция ще задоволява нуждите на пазара в региона. При положение, че цените и на двата модела не надхвърлят 10 000 долара, а същевременно предлагат съвременни технологии и място за седем човека, успехът им е гарантиран. 
За задвижване се разчита на 1.5 литров, бензинов мотор с мощност 107к.с., куплиран с 5-степенна, механична трансмисия предаваща движението към задните колела. Задният мост обаче е с независимо окачване, което гарантира добро поведение на пътя дори и в случай на максимално натоварване. 
Двата модела са добре оборудване и разполагат със всички удобства за пътуване на по-далечни разстояния. Мултимедийната система и климатичната инсталация са стандарт и за двата модела, както и системите за безопасност като: ABS, ESC, EBD. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар