събота, 15 юли 2017 г.

Hyundai I30 Fastback на пазара от 2018г.

Моделното семейство на Hyundai I30, се увеличава с още една модификация. Според производителя новата версия се характерезира, като четириврато купе, но ако трябва да бъдем честни това е типичен Fastback. За да се подчертае спортното излъчване обаче, дизайнерите са намалили височината на покрива с 25мм, а в задната част са интегрирали спойлер. Всичко това води действително до по-добра визия, а и подобрява аеродинамиката. новата предна броня и леко променената радиаторна решетка засилват спортното излъчване на модела. 
По отношение на моторите обаче няма нищо спортно. На разположение за модела ще бъдат познатите от хеч и комби версиите 1.0 и 1.4 литрови, бензинови, турбо агрегати с мощност 120 и 140к.с., куплирани с 6-степенна, механична или 7-степенната, двудискова трансмисия. дизеловите версии разчитат на 1.6 литровия агрегат във версии на мощност от 110 и 136к.с. 
Интериора е идентичен с останалите модификации в моделното семейство. мултимедиията с 8-инчов дисплей ще се предлага серийно с безплатен 7 годишен абонамент за интернет достъп. Всички активни системи за безопасност, като: системата за предотвратяване на сблъсък разпознаваща пешеходци, асистента за поддържане движението в лентата на движение, адаптивния автопилот и системата за разпознаване на пътни знаци са налични за модела. 
Продажбите на Hyundai I30 Fastback, започват в края на тази година, като добрата новина е, че ще се предлага и в Европа, но това ще се случи в началото на 2018 година. Цени все още не са оповестени, но най-вероятно този модел ще бъде позициониран ценово между хеч и комби версията. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар