сряда, 7 декември 2016 г.

Opel Insignia Grand Sport в продажба от пролетта на 2017г.

Това е второто поколение на Opel Insignia, която вече ще носи и наименованието Grand Sport . От първите официални снимки и информацията разпространена от компанията става ясно, че моделът е нараснал във всяко едно отношение, но същевременно е и по-лек с цели 175кг. спрямо предшественика си. Всъщност модела е базиран на представеният преди близо две години Chevrolet Malibu, но с променен дизайн и завидна аеродинамика от Cх-0.26. За разлика от американският модел обаче, Insignia ще се предлага и в комби версия, която ще носи наименованието Grand Tourer, както и със задвижване на четирите колела. 
Интериора е със значително по-голям простор, а кото цяло е сходен с този на Buick LaCrosse, в което няма нищо лошо разбира се. 
За сега няма официална информация относно механиката, но се знае, че под капака място ще намира 1.5 и 2.0 литрови, турбо бензинови агрегати с мощност от 163 и 247к.с., както и дизеловите с рабетен обем от 1.6 и 2.0 литра. Трансмисиите ще бъдат 6-степенни, механични, като за някои от модификациите ще се предлага и новото 8-степенна, автоматична скоростна кутия. 
Официалната премиера на модела ще се състои по време на автосалона в Женева, който ще отвори врати през март 2017 година, а продажбите ще започнат веднага след това. Освен като Opel Insignia, моделът ще се предлага и под името Vauxhall Insignia и Holden Commodore. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар