четвъртък, 12 май 2016 г.

Geely Emgrand GS ще се предлага и произвежда извън границите на Китай

От това лято в Китай започват продажбите на нов градски кросоувър модел от Geely. Неговото име е Emgrand GS и освен в Китай, той ще се предлага и произвежда в Беларус. Дългият 4.3 метра модел предлага място за 5 човека и серийно е оборудван с неща като: инфотейнмънт система, климатроник, 6 въздушни възглавници, ABS, EBD, камери за задно виждане, сензори за паркиране, асистент за потегляни при наклон и др.  Трябва да се отбележи, че материалите в интериора са на високо ниво, а безопасността е оценена на 5 звезди. Срещу доплащане клиентите ще могат да се възползват от безключов достъп, кожен салон, ел. седалки, панорамен покрив и др. 
Под предния капак място ще намират само бензинови агрегати. Базовата версия ще разполага с 1.8 литровия, атмосферен агрегат с мощност 118к.с., куплиран с 6-степенна, механична трансмисия. По-нагоре в гамата е наличен 1.3 литров, турбо агрегат с мощност 136к.с., който може да се куплира и с двудискова, 6-степенна, автоматична трансмисия. При всички случаи задвижването се осъществява посредством предните колела. Цените в Китай ще започват от 77 800 юана, което се равнява на около 8 500 евро. Експорта на Emgrand GS ще започне през 2017 година, а малко след това ще се появи и електрическа версия, която обаче ще бъде предназначена за вътрешният пазар.
С конкурентни цени, привлекателни и качествени модели марката си е поставила за цел да достигне нива на продажби от 1 млн. автомобила годишно. В момента ня успява да реализира малко над 500 000 автомобила, но търсенето се увеличава всеки месец средно с около 2%. С новите мощности, които ще бъдат открити в Азия и Южна Америка, компанията се надява да достигне поставената цел. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар