сряда, 13 април 2016 г.

Започнаха продажбите на Ford GT

Това е серийната версия на новия Ford GT, чиито поръчки марката започна да приема от днес. За сега подробности относно това, кога ще пристигнат първите бройки до своите собственици не се съобщават, но за да станете притежател на един от тези ще трябва да отговорите на специален въпросник на фирменият сайт на марката. Ако вашите отговори задоволят очакванията и бъдете одобрен ще трябва да се разделите с поне половината от 450 000 долара, каквато ще бъде стартовата цена на модела.  
Разликите спрямо прототипа, който бе показан миналата година не са големи, поне външно. Страничните огледала например са с по-голям размер. В интериора също се наблюдават известни разлики свързани предимно с подредбата на някои контролери. тунелът между седалките също е претърпял промени. 
За задвижване Ford GT разчита на 3.5 литров, V6-цилиндров, би-турбо агрегат с мощност над 655к.с., куплиран с 7-степенна, двудискова трансмисия. Според данните предоставени от производителя, максималната скорост на новият суперкар е 347км/ч. Времето за ускорение от 0 до 100км/ч все още не е посочено. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар