вторник, 22 септември 2015 г.

Американската версия на Volkswagen Passat с фейслифт

Американската версия на Volkswagen Passat, получава козметични промени в средата на жизненият си цикъл. Моделът бе представен в САЩ, през 2011 година и се произвежда в заводите на марката в Chattanooga.  Броните, радиаторната решетка, фаровете и дори предният капак са изцяло нови. В задната част, освен бронята се долавя разлика единствено в светлините, които са по-скосени и с LED технология. Седанът вече ще може да се поръча и във версия R-Line, която разполага с по-спортно излъчване. 
В интериора също се наблюдават промени. Инструменталният панел пред водача е нов с хромирани елементи, часовникът също е нов, както воланът и скоростния лост. На централната конзола място намира новото поколение на инфотейнмънт системата - MIB. Камерата за заден ход, както и системата за предотвратяване на удар в градски условия ще се предлагат серийно. 
Под предния капак място намират бензиновите 1.8-TSI и 3.6-VR6 агрегати, както и 2.0 литровия TDI. Всички мотори са куплирани с автоматична или DSG трансмисия. Задвижване на четирите колела не се предлага. Цените в САЩ на обновеният модел ще започват от 22 440 долара. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар