сряда, 26 ноември 2014 г.

Great Wall обновява модела Steed5 и представя изцяло новият Steed6

От следващия месец китайската марка пуска обновено версия на модела Great Wall Steed5, чиито монтаж се осъществява в България. Промените в дизайна са видни от пръв поглед. Нови брони, радиаторна решетка, странични огледала и нова оптика на фаровете с вградени дневни, LED светлини са елементите, които открояват новата от старата версия. В интериора също се наблюдават промени, а оборудването е станало по-богато. Мултифункционален, кожен волан, сензорен екран на централната конзола и камерата за задно виждане ще се предлагат серийно за модела. 
Що се отнася до агрегатите, то под предния капак място ще продължават да намират бензиновият - 2.4 литров агрегат с мощност 126к.с., както и дизеловият - 2.0 литров, TDI с мощност 142к.с. Той ще се предлага серийно с 6-степенна, механична трансмисия и възможност за задвижване на четирите колела. 



Изцяло нов е моделът Steed6. Той от своя страна е базиран на същата платформа, но предлага по-голям комфорт и по-високо ниво на безопасност. Всички версии ще се предлагат серийно с 6 въздушни възглавници, тракшън контрол и ESP. 
За задвижване ще се използва познатият от Steed5, турбо дизелов агрегат с мощност 142к.с., куплиран с 6-степенна, механична трансмисия. Задвижването 4х4 също ще бъде налично и за този модел. За сега цени не се споменават, но при всички положения и двата модела ще се продават и в Европа. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар