петък, 22 април 2022 г.

JAC T8 Pro наличен в Европа с цена от 28 000 евро с името ЕVO

 Китайската марка представя нов търговски модел, който ще замени JAC T6. Новината тук е, че от това лято новият JAC T8 ще се предлага и в Европа, като продажбите първо ще стартират не къде и да е, а в Германия където ще се конкурира с модели като: Ford Ranger и Toyota Hilux, но ще предлага значително по-ниски цени и подобаващо оборудване. 

Европейската версия на Jac T8 Pro ще бъде оборудвана с 2.0 литров, турбо дизелов мотор с мощност 137 к.с., покриващ нормите Euro 6D. Серийно моторът е куплиран с 6-степенна, механична трансмисия задвижваща задните колела, а срещу доплащане ще бъде налично и задвижване 4х4. За сега не се предвижда автоматична скоростна кутия. В Китай, моделът се предлага и с 2.4 литров, бензинов атмосферен мотор и с 2.0 литров, турбо мотор с мощност 190 к.с.

Интериора е модерен за класът си и предлага серийно цифров инструментален панел, климатроник, мултимедия с 10.4-инчов, вертикално разположен екран, асистент при потегляне на наклон и спускане, ел. ръчна спирачка и пълен ел. пакет. Срещу доплащане ще бъдат налични и неща като: безключов достъп и старт на автомобила, адаптивен круиз контрол, кожен салон, камера с обзор 360 градуса и др. Цените на JAC T8 Pro в Европа се очакват да стартират от около 29 900 евро, като същият ще се предлага и като  DR РК8 и EVO.



Няма коментари:

Публикуване на коментар