вторник, 9 март 2021 г.

Volvo XC60 с леки козметични промени

 Шведите обновяват своят SUV модел Volvo XC60, който се предлага на пазара от 2017 година. Външните промени са финни и придават на модела по-елегантен вид. Броните са по-изчистени, а радиаторната решетка е леко променена. Все още няма информация за моторната гама на обновената версия, но най-вероятно тя ще остане без промяна. 


В интериора също не се наблюдават промени, но се съобщава за нова инфоразвлекателна система работеща под Android свързана с Google за богат избор на карти, приложения и т.н. Безопасността винаги е била приоритет за шведските модели и това не прави изключение и тук. На борда място намират най-новите системи за подпомагане на шофирането, включително и полуавтономната система за шофиране от 2-ро ниво. Вероятно в по-късен етап ще видим и новата автономна система за шофиране от 3-то ниво, но това все още не е потвърдено. 


Производството на обновеното Volvo XC60, стартира през май месец, като продажбите в Европа, трябва да започнат най-късно до края на лятото. Цени все още не се споменават. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар