вторник, 10 март 2020 г.

Chery Tiggo 4 пристига в Европа, под името DR 5.0

Италианската марка представя нов кросоувър, който отново е базиран на китайски модел от гамата на Cherry. Този път става въпрос за Chery Tiggo 4 или познат още, катоTiggo 5x, а името на италианският му еквивалент е - DR 5.0, който се отличава външно единствено с радиаторната си решетка тип пчелна пита, която стой като подарена. Джантите също са с нов дизайн, а броните са с леко променени декоративни елементи. 
Интериорът е без промяна с цифров инструментален панел пред водача и мултимедия с 9-инчов дисплей. Климатичната система, пълният ел. пакет, ел. стъклен шибедах, безключовия старт и достъп до автомобила, както и кожената тапицерия ще се предлагат серийно в DR 5.0, а срещу доплащане остават неща като: адаптивен круиз контрол, сензор за обекти в сляпата зона на водача, ел- седалки, тонирани задни стъкла и т.н. 
За задвижване DR 5.0, разчита на 1.5 литровия, турбо бензинов мотор с мощност 116к.с., куплиран само с 5-степенната, механична трансмисия предаваща движението към предните колела. За сега CVT трансмисията не е предвидена за DR, тъй като явно с нея моторът не може да покрие еко нормативите налични в Европа, въпреки наличието и на версия работеща с LPG. Цените на DR 5.0, стартират от 18 990 евро. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар