петък, 16 юни 2017 г.

Първа снимка на новият Volkswagen Polo

Това е новият Volkswagen Polo. Фирмата разпространи първите изображения на модела във версията GTI, който ще бъде представен официално по време на автосалона във Франкфурт след няколко месеца. Изцяло новият модел е построен върху MQB платформата на марката. Видимо размерите са нараснали във всички посоки, както мястото в купето. 
за задвижване моделът ще разчита на два бензинови агрегата с рабетен обем от 1.0 и 1.5 литра, които ще се предлагат в редица вариации на мощност от: 65 до 150к.с. Дизеловите версии ще са снабдени с 1.6 литровия TDI, който ще се предлага с мощност между 80 и 110к.с. Ной-мощната версия, която е на снимките се очаква да разполага с 2.0 литров, бензинов агрегат с мощност около 200к.с. Повече подробности, както и снимки на интериора ще бъдат обявени допълнително.
++++++++++++++++++++++++++++
Видно е, че моделът е на път да стане лидер по продажби в класа си и да открадне клиенти дори от Golf. Новото Polo, вдига летвата по отношение на интериора и базовото оборудване в компактният клас. Серийно ще се предлага дори и системата за предотвратяване на удар, като в моделите оборудвани с DSG трансмисия, тя ще има и функцията Stop&Go в съчетание с адаптивният автопилот. Сензор за налягането на гумите, както и ограничител на скоростта също са включени още от базовото ниво на оборудване. Най-голяма впечатление прави дигиталното табло пред водача, което всъщност е второ поколение на познатият ни "виртуален кокпит". То също ще се предлага серийно за модела, но клиентите при желание ще могат да оборудват своите модели и с конвенционални прибори. Мултимедийната система разполага с 6.5-инчов дисплей. И на края, но не на последно място е цената. продажбите на модела ще започна от края на септември месец със стартови цени от 12 795 евро.














Няма коментари:

Публикуване на коментар