четвъртък, 28 юли 2016 г.

Bristol Bullet само в 70 екземпляра!

След дългогодишно отсъствие на пазара английският производител на бутикови автомобили - Bristol , представи официално новият си модел наречен Bullet. Това е класически "speedster", който ще бъде достъпен от началото на следващата година, като марката възнамерява да направи само 70 бройки, които най-вероятно вече са разпродадени въпреки цената от 250 000 паунда, без данъци и такси. Bristol обаче не смята да се ограничи само с този модел. В най-скоро време ще бъде представен високо технологичен, електрически модел снабден с двигател с вътрешно горене за увеличаване на пробега. 
Bristol Bullet разчита на 3.0 литров, туин турбо агрегат от BMW с мощност 380к.с., куплиран с 6-степенна, механична трансмисия. Според производителя ускорението на тежащият едва 1130кг. модел до 100км/ч от място става за 3.8 секунди, а максималната скорост е ограничена на 250км/ч.
Оборудването е подобаващо и не липсват неща като: инфотейнмънт система, пълен ел. пакет и разбира се изобилие от ръчно изработени кожи и благородни дървесини.



Няма коментари:

Публикуване на коментар