вторник, 31 декември 2013 г.

Автомобил на годината според посетителите на Kamuscoop за 2014г.

След като избрахте Suzuki SX4 S-Cross за " Най-грозен автомобил за 2013г ", сега ще имате възможност да изберете и "Автомобил на годината за 2014г. на Kamuscoop". Списъкът на автомобилите, от който избрахме 5-те финалиста е идентичен с този, който видяхме през септември (Това са претендентите за Car of the Year 2014), но тъй като нашите критерии са различни, списъкът с финалистите е различен от този на Финалистите в конкурса " Car of the year 2014". Фактите с които се съобразявахме за да изберем финалната бройка от 5 автомобила е следния. На първо място цената на базовия модел не трябва да надхвърля 40 000 евро. Автомобилът трябва да бъде практичен и годен за всекидневна употреба. Дизайна също е водещ в нашият избор, както и представените иновации. Ето и участниците, за които ще можете да дадете своя глас в продължение на един месец, подредени по азбучен ред. 

1. BMW I3 - заради карбоновата конструкция, технологиите, дизайна, вниманието към детайла, пробега с едно зареждане на батериите и пригодността за всекидневна употреба.
2. Nissan Note - просторен и практичен интериор, дизайн, турбо-бензиновите агрегати и наличието на асистентите за смяна на лентата и камерите за наблюдение на 360 градуса, които се предлагат за пръв път в този клас.
3. Lexus IS -  цена/качество, хибридната технология, дизайн, окачване и кормилна уредба от по-големия GS. 
4. Peugeot 308 II - новата ЕМР2 платформа, интериор, простор в купето, безопасност
5. Skoda Oktavia III - новата MQB платформа, богат избор от агрегати, цена, простор в купето, безопасност
Можете да дадете своя глас за предпочитаният от Вас модел в таблото на анкетата позиционирана в дясно на вашите монитори. 








Няма коментари:

Публикуване на коментар