вторник, 3 юли 2012 г.

Официално: McLaren MP4-12C Spider


Ето и официалните снимки на  McLaren MP4-12C Spider  чиято официална премиера ще бъде по време на автосалона в Париж. фирмата все пак успя до последно да задържи интригата около този модел и едва днес стана ясно, че той разполага с твърд сгъваем покрив. Това е добавила 40кг. спрямо закритата версия, но не се е отразило нито на динамичните характеристики, нито на управлението.  Двигателят е същият като в закритата версия, а ускорението от 0 до 100км/ч е 3.1 секунди. Максималната скорост е 329км/ч, което е с 4км/ч по-малко. Цени за сега не се споменават, но вече желаещите да закупят тази версия могат да направят своята заявка при официалните дилъри, като първите бройки ще пристигнат до своите клиенти най-рано в края на ноември месец. Никой не крие, че този модел ще се опита да отнеме част от клиентите на Ferrari 458 Spider.
 Италианците дори ще имат право да роптаят срещу дизайна на техния конкурент, тъй като съмнително той се доближава плътно до този на техния продукт.
Но това е! За да искаш да си успоредно с най-добрите, трябва да ги копираш. А кой от двата модела ще бъде по-добър на пистата ще покаже някой от бъдещите тестове, които ще бъдат направени в най-скоро време. Но при всички положения и двата модела ще предлагат върховно удоволствие по време на шофиране.

Няма коментари:

Публикуване на коментар