понеделник, 18 юни 2012 г.

Официални снимки на обновената Kia Sorento

 След представянето на американската версия на Обновената Kia Sorento сега идва ред да видим и фейслифт версията на европейския модел. Пред нас са първите официални снимки, от които можем да видим какви са промените в дизайна на екстериора.  Разликите в предната и задната част са видими с просто око. Изцяло новите брони, предните и задните светлини, открояват новата от старата версия. Излъчването е значително по-модерно и ако щете по-спортно.

Според информацията обаче, промените не са само в дизайна. Инженерите са успели да смъкнат цели 100кг., от общото тегло на корейския SUV, което неминуемо ще се отрази както на управлението, така и на комфорта, а и не на последно място - разхода на гориво. За сега все още не е разпространена официална информация за агрегатите, които се очаква също да бъдат нови, но това ще стане по време на автосалона в Париж, където ще бъде официалната премиера на модела пред публика. Съществуват известни спекулации, че под предния капак място ще намери и бензиновия 2.0 литров, турбо агрегат с мощност 264к.с. Почти сигурно е, че и новите автоматични трансмисии също ще намерят своето място тук. За съжаление все още няма снимки на интериора, но и при него се очакват значителни промени.
Ясно е е едно! Kia Sorento става все по-силен конкурент и ще успее да завоюва още по-добри позиции на взискателния европейски пазар. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар