четвъртък, 5 януари 2012 г.

Renault Megane с фейслифт и нови агрегати





Тази година ще станем свидетели на множество фейсифт модели, които ще направят своята премиера. Това се налага, тъй като от средата на 2012-та година дневните LED светлини стават задължителни и на пазара няма да може да се предлага нов автомобил баз тяхното наличие.
След представянето на обновения Renault Scenic / Grand Scenic, фирмата днес показа и обновеният Renault Megame. Моделът ще бъде наличен на пазара веднага след неговата официална премиера, която ще се състои по време на автосалона в Женева. Външно промените са направили модела с по-спортно излъчване, а в интериора са използвани нов вид материи.
Под предния капак също ни чакат изненади. Новият 1.2 литров турбо бензинов агрегат с мощност 115к.с. ще намери своето място и тук, като ще замени настоящия 1.6 литров мотор. Изцяло новия 1.6 литров DCI агрегат ще задоволява нуждите на любителите на дизеловото гориво, като ще им предлага 130к.с. при среден разход от 4л/100км. Всички версии ще се предлагат вече серийно със Стоп/Старт система включително и версията RS, чиято мощност вече е 265к.с.

Няма коментари:

Публикуване на коментар