вторник, 8 ноември 2011 г.

Hyundai Genesis Coupe 2012: Конкурент на Infiniti?



 Едва днес от компанията разпространиха първите официални снимки на обновения Hyundai Genesis Coupe. Не можем да скрием, че това купе ще е едно от най-добре изглеждащите на пазара, като спокойно може да се конкурира дори и с моделите на Infiniti (Infiniti IPL G Coupe ). Дали това била е била целта на корейците не се споменава, но факта, че пазара на този модел е предимно в САЩ, то предположението не е далеч от истината.
 Промените в екстериора са значителни, като същевременно придават динамика и стил. Предната част е изцяло нова, а в задната промените се свеждат до новите задни светлини и новия дизайн на бронята.
  Освен визуалните промени съществуват такива, които не се виждат с просто око. Под предния капак ще бъдат налични нови бензинови агрегати с повишена мощност и намалена консумация на гориво постигнато благодарение на системата за директно впръскване на горивото. Турбо версията на 2.0 литровия 4-цилиндров агрегат разполага вече с цели 275к.с., а атмосферния V6 доставя до задните колела 348к.с. чрез 8-степенна автоматична трансмисия. Официалната премиера ще се състои на автосалона в Лос Анджелис, където ще бъдат обявени подробности и ценовата листа на модела.

Няма коментари:

Публикуване на коментар