вторник, 6 септември 2011 г.

Volvo XC90 с лек - последен фейслифт




Дните на шведския SUV са преброени, но въпреки това за моделната 2012 година, той ще бъде леко освежен. Външно промените се свеждат до нова предна броня, наличие на дневни светлини, а задните светлини разполагат вече с LED технология. Новите 18 и 19-цолови лети джанти придават още по-изискан вид на ХС90.
В интериора промените са едва забележими. Дизайна на някои от контролерите е леко променен, но най-новото е, че моделът вече се предлага серийно с интерфейс за Bluetooth свързване с IPhone и Android, чрез който можете да проверявате моментното състояние на автомобила от разстояние, като дори имате възможност да активирате дистанционно отоплението в салона, ако автомобилът е снабден с допълнителна инсталация за подгряване, както и да се запознаете с нивото на маслото в двигателя и др.
Под капака изненади няма. Двигателите, които ще се предлагат и за напред са същите 5, 6 и 8-цилиндрови, като ще се предлага и версия само с предно задвижване. За сега не се споменава как ще се отразят промените на ценовата листа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар