петък, 15 септември 2017 г.

Mazda CX-8 за сега само в Япония

Новата Mazda CX-8, е технологично еднаква с представената преди две години Mazda CX-9, но с по-спортно ориентиран дизайн и предназначена за семейните клиенти на марката, които се нуждаят от повече пространство. Моделът разполага с три реда седалки и място за 6 или 7 човека, в зависимост от конфигурацията, като за сега ще бъде наличен само в Япония. 
Най-интересен е факта, че ще бъде наличен само с дизелов агрегат. Това е изцяло новият - 2.2 литров SKYACTIV-D с две турбини и мощност от 187к.с., куплиран с 6-степенна, автоматична трансмисия задвижваща предните колела. Срещу доплащане ще бъде налично и 4WD. 
Интериорът е луксозен и добре оборудван, като специално внимание е обърнато и за возещите на вторият седалки. Преобладават естествените материали, а оборудването включва всички най-съвременни системи за активна и пасивна безопасност, както и множество асистенти за подпомагане на шофирането. серийно за модела ще се предлага и системата за 360 градусов обзор снабдена с четири HD камери. Цените в Япония ще започват от 3.2 млн. йени, а продажбите ще стартират от края на декември месец. Няма коментари:

Публикуване на коментар