четвъртък, 13 октомври 2016 г.

Новото поколение на Honda CR-V налично първо в САЩ

Днес японците представиха Петото поколение на Honda CR-V, чиито продажби трябва да започнат първо в САЩ и то до края на годината. това, че моделът ще се предлага първо в САЩ, не е изненада, тъй като именно там е най.големият му пазар. Поради тази причина компромиси в разработката на новото поколение не са правени. Тенденцията за увеличаване на размерите се запазват, а общото тегло е намалено в сравнение с настоящия модел. Дизайна е еволюция на този който познаваме, но качеството на материалите за интериора е завишено, а стайлинга като цяло е по-лъскав. Седалките са нови и според производителя предлагат задоволителна опора и комфорт по време на движение, а инфотеймънт системата с 7-инчов дисплей ще се предлага серийно. 
Относно механиката все още няма освободена подробна информация, но се знае, че освен познатият 2.4 литров, бензинов агрегат чиято мощност е вече 184к.с., под капака за пръв път място ще намира и новият, 1.5 литров, турбо бензинов мотор с мощност 190к.с. при всички случаи трансмисията е CVT, предаваща движението към предните колела. Срещу доплащане разбира се ще се предлага и 4WD трансмисия. Когато модела започне да се предлага и в останалата част на света той ще бъде наличен и с дизелов агрегат.
++++++++++++++++++++++++++++++++
В Европа, моделът ще се предлага с бензиновият, 1.5 литров, турбо мотор  във версии на мощност от 173 и 190к.с., куплиран с 6-степенна, механична или CVT трансмисия. задвижването на четирите колела ще е достъпно само зо по-мощната версия, а срещу доплащане ще се предлага и трети ред седалки. На разположение още ще бъде и хибридна версия с 2.0 литров, бензинов агрегат куплиран с два електромотора. Дизелова версия няма да бъде налична. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар