сряда, 25 ноември 2015 г.

Kia освежава флагмана Quoris познат още като K900 и K9

Нова радиаторна решетка, променена оптика на фаровете, нови странични огледала, нови LED задни светлини и леко изменен дизайн на предната и задната броня. Това са промените в екстериора на фейслифт версията на Kia Quoris / K900 / K9, която бе представена официално днес. 
Флагмана на корейската марка ще разполага и с ревизиран 3.8 литров, бензинов агрегат с мощност 315к.с., куплиран с изцяло новата 8-степенна, автоматична трансмисия. На върха на гамата остава V8-цилиндровия, 5.0 литров агрегат. В интериора промени не се забелязват освен новата мултимедийна система с 9.2 инчов тъчскрийн дисплей, чрез който вече ще може да се управлява и климатичната инсталация. 
Серийно още ще се предлагат: адаптивен автопилот, активни LED предни светлини, 9 въздушни възглавници, масажиращи предни седалки с памет и функция за предпазване от камшичен удар в случай на инцидент и др. Срещу доплащане бизнес клиентите ще могат да поръчат два LCD монитора и мултимедийна система за задните индивидуални две места, които също могат да бъдат снабдени с масажираща функция. Базовата цена на Kia K900 в САЩ ще започват от 54 500 долара. 
Няма коментари:

Публикуване на коментар