вторник, 12 юли 2022 г.

Новото поколение на Honda CR-V прави своята премиера първо в САЩ

 Преди броени минути в САЩ, японците представиха новото поколение на Honda CR-V, което ще бъде налично на пазара от края на това лято. До края на годината моделът се очаква да пристигне в Европа и в Китай, като цени все още не се упоменават. Видимо моделът е станал значително по-голям и предлага повече пространство в интериора и багажника. Размерите са нараснали спрямо тези на предходното поколение, като сега дължината възлиза на 4.69 метра, а междуосието е нараснало с 40 мм. и сега то е 2.7 метра.

Интериора е пренесен почти без промяна от Honda Civic, но централната конзола между предните седалки е изцяло нова. Пред водача място намира цифров инструментален панел, а мултимедията се предлага с 7 или 9-инчов дисплей. Пакета за безопасност и подпомагана на шофирането наречен Honda Sensing е наличен още от базовите нива на оборудване включително и новата 90 градусова камера съчетана с 120 милиметров радар. 

В САЩ, новото поколение на Honda CR-V ще се предлага с 1.5 литров, турбо бензинов мотор с мощност 190 к.с., съчетан с е-CVT трансмисия задвижваща четирите колела. Налична е и хибридна версия с 2.0 литров мотор, куплиран с два електромотора, като единият действа и като генератор за батерията. Общата мощност на хибридната система  възлиза на 207 к.с., като водачът има на разположение три режима на работа: Normal, Econ и Snow. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар