четвъртък, 20 юни 2019 г.

Renault Triber ще се предлага само в Индия

В Индия, французите разширяват своята гама с нов MPV модел, чието име е Triber. Базиран върху преработената платформа от Renault Kwid, новото предложение предлага място за седем човека, въпреки своята дължина от 3.99м. и по-скоро може да се окачестви като компактен кросоувър. В конфигурация от седем места, багажно пространство практически липсва, но при премахване на третия ред седалки, то възлиза на впечатляващите 625 литра. 
Оборудването на модела е семпло, но същевременно предлага всичко необходимо за удобно и безопасно пътуване. Впечатление прави дигиталния инструментален панел пред водача и мултимедийната система с 7.8-инчов дисплей, която обаче ще се предлага срещу доплащане. Освен тях на борда място ще намират и климатична инсталация, пълен ел. пакет, безключов старт и стоп на двигателя, задни сензори за паркиране, предни въздушни възглавници, ABS и EBD.
За задвижване тежащият 975кг., MPV модел ще разчита на 1.0 литров, 3-цилиндров, бензинов мотор с мощност 75к.с., куплиран с 5-степенна, механична трансмисия задвижваща предните колела. Срещу доплащане клиентите ще могат да оборудват своите модели с 5-степенна, роботизирана трансмисия. За сега намеренията на компанията са да предлага този модел само на пазара в Индия, като пактически ще бъде без конкуренция със своята стартова цена от  6 800 евро.




Няма коментари:

Публикуване на коментар