неделя, 24 март 2019 г.

Jetta VA3, VS5 и VS7 представени в Китай

Преди един месец Volkswagen, обеви новата бюджетна марка под името Jetta, която е насочена предимно и само за китайският пазар. Тази седмица ставаме свидетели на първите три модела, които ще бъдат налични. Това са пет местният кросоувър - VS5, неговата седемместна версия -VS7 и седанът - VA3. Кросъувърите не са нищо друго, освен евтина версия на представеният преди една година Volkswagen Tharu, който обаче не се предлага във версия със седем места. Седанът от своя страна е базиран на предходното поколение  Volkswagen Bora, чиито живот бе само две години именно поради тази причина. 
Моделите на Jetta ще притежават своя идентична линия на дизайна и ще бъдат лесно разпознаваеми. Серийното оборудване няма да бъде от най-разточителните, но въпреки това клиентите ще имат възможност да обзаведат сносно своите модели.
Относно механиката информация все още не е налична, но най-вероятно под капака място ще намират непретенциозни бензинови агрегати, куплирани предимно с механични трансмисии. За някои от версиите все пак ще бъде налична и автоматична трансмисия, а задвижването на четирите колела няма да се предлага. 
Продажбите на новите модели в Китай, трябва да започне от това лято, като марката е осигурила 200 дилъра. Цени все още не са обявени. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар