вторник, 13 юни 2017 г.

Официални снимки на новият Citroen C3 Aircross

Французите представят производствената версия на Citren C-Aircross Concept, който бе представен в началото на годината. Новият кросоувър е базиран върху платформата на Peugeot 2008, но разполага със значително по-атрактивен дизайн. Той е почти идентичен с този, който видяхме в концептуалният модел, но срещуположно отварящите се врати са дали своето място на конвенционални такива, а интериора не е толкова хай тек. Въпреки това там място намира 7-инчов дисплей за мултимедийната система, а неща като: камера за заден ход, асистента за подпомагане при спускане, система за предотвратяване на сблъсък и още много др. съвременни технологии няма да бъдат чужди за този модел. 
За задвижване новият C3 Aircross ще разчита на бензиновият 1.2 литров, турбо мотор във версии на мощност от: 82, 110 и 130к.с. Дизеловите версии ще разполагат с 1.6 литровия мотор с мощност 110 и 130к.с. Предлаганите трансмисии са 5 и 6-степенни, механични, като 6-степенната двудискова трансмисии ще се предлага и тук. 
Цени все още не са обявени. Продажбите трябва да започнат от есента на тази година, като производството ще се осъществява в Испания. 
Няма коментари:

Публикуване на коментар