неделя, 22 октомври 2023 г.

Първа снимка на новото поколение Beijing BJ30


Новото поколение на BAIC BJ30 ще бъде представено до края на годината с дизайн издържан в стила на Beijing BJ40. Марката твърдо е решена да се изправи срещу моделната линия Tank на Haval и най-вероятно ще успее. Новият модел е с дължина от 4.73 метра и е само с 5 см. по-къс от BJ40, но ще бъде значително по-евтин и насочен повече към градската среда без да претендира за офроуд качества. 

Според информацията под капака на новият Beijing BJ30, място ще намира 1.5 литров, турбо бензинов мотор с мощност от 188 к.с., като към момента не се споменават трансмисията и типа задвижване. Повече подробности ще бъдат добавени към този пост веднага, след като станат достъпни. 


+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Beijing BJ30 ще се предлага с конвенционално и хибридно задвижване. Базовият модел е оборудван с 1.5 литров, 4-.илиндров турбо мотор с мощност 188 к.с., куплиран с механична или автоматична трансмисия задвижваща предните колела. Хибридната версия разполага със същият агрегат, съчетан с електромотор, чиято обща мощност възлиза на 409 к.с. Трансмисията тук е автоматична предаваща движението към четирите колела.

Няма коментари:

Публикуване на коментар