вторник, 16 юли 2024 г.

KGM Action: Ново начало или още един опит

 

Корейската марка KGM, представи първите изображения на новото поколение Actyon което по всичко личи, че ще бъде базирано на SsangYong Torres. Новият Actyon демонстрира значителна еволюция в дизайна на SsangYong, като се отказва от по-агресивните линии на предишните модели в полза на по-гладки и елегантни форми. Автомобилът изглежда по-голям и по-масивен от предишните поколения, което предполага по-просторно купе и по-голям багажник. Хромираните елементи по вратите и прозорците, както и големите джанти, добавят доза лукс и динамика към външния вид. За да оцелее в бъдеще е ясно, че моделите на марката трябва да се отличават с високо качество, надеждност, дълъг експлоатационен живот, уникални характеристики и предимства, които да привлекат клиентите. Това може да бъде по-добра цена, по-богато оборудване или по-просторни интериори върху което явно се работи усилено.

За да получим по-пълна картина за новият KGM Actyon, ще трябва да изчакаме официалната премиера на модела, но неофициалната информация сочи, че първоначално Acyon ще бъде наличен с 1.5 литров, турбо бензинов мотор с мощност 170 к.с., куплиран с 6-степенна, автоматична трансмисия задвижваща предните или четирите колела. В по-късен етап гамата ще бъде допълнена и с хибридна версия. 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

След разкриването и на интериора на KGM Action става ясно, че той е коренно различен от този на Torres, но е напълно идентичен с този на неговата електрическа версия SsangYong Torres EVX. това в никакъв случай не е минус за модела, тъй като водачът и неговите пасажери ще се радват на на най-новите технологии за свързаност. Пред водача място намира цифров панел с два 12.3-инчови дисплея, като впечатление прави и новият волан с неправилна форма. Амбиентното осветление предлага възможност за 32 цвята, а централната конзола от плаващ тип е приютила малкият превключвател за предавките който замества скоростният лост. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар