петък, 14 април 2023 г.

Китайският Wrangler ще се предлага в Европа под името IKCX K2 с цена от 54 000 евро

 От тази година италианската марка DR ще предлага в Европа, специално преработена версия на китайския офроудър - Beijing BJ40. За целта моделът е преработен съобразно изискванията на европейските стандарти и ще се предлага под името ICKX K2. Визуалните промени са незначителни и няма да могат да ни накарат да не мислим за него, като за китайска имитация на Jeep Wrangler


За задвижване ICKX K2 ще разчита на 2.0 литровият, турбо дизелов мотор покриващ последните критерии на Евро 6 с мощност 162 к.с. Серийно моделът ще се предлага с 8-степенна, автоматична трансмисия задвижващи четирите колела, а срещу доплащане ще бъде налична и версия с понижаващи предавки. Според производителят средният разход на гориво няма да надхвърля 10.3л/100км.

Интериора не се различава от този на китайската версия, като в серийното оборудване са включени: двузонов климатроник, пълен ел. пакет, 2 въздушни възглавници, кожен салон с подгряващи предни седалки, круиз контрол, задни датчици за паркиране, помощ при спускани и изкачване, мултимедия с 12.3-инчов екран, цифров инструментален панел, преобразувател за 220V и др. Цените ще стартират от 54 500 евро, което е само 3000 евро по-малко от двувратата версия на оригинала. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар