събота, 15 април 2023 г.

SWM G05 Pro ще се произвежда и в Русия

 Китайската марка представя нов модел смесица между кросоувър и MPV, който ще носи името - G05 Pro. Освен в Китай, неговото производство ще се осъществява и в Русия. SWM G05 Pro разполага с три реда седалки, независимо предно окачване и заден мост с твърда греда. 

За задвижване моделът ще разчита на 2.0 литров, атмосферен мотор с мощност 143 к.с. или на 1.5 литровият, турбо бензинов мотор с мощност 164 к.с. Наличните трансмисии за модела са 5-степенна, механична или 7-степенна, двудискова в зависимост от модификацията. При всички случаи задвижването се осъществява посредством предните колела. 

Интериора е може би, най-модерният в гамата на марката и разполага с 10.2-инчов цифров инструментален панел пред водача и вертикално разположен 12-инчов дисплей за мултимедийната система и климатичната инсталация. На борда място намират и асистенти подпомагащи шофирането, а панорамният покрив, коженият салон и камерите с обзор от 360 градуса са част от серийното оборудване. В Китай, цените на SWM G05 Pro ще стартират от около 14 000 долара. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар