петък, 14 юли 2017 г.

Jaguar E-Pace ще се произвежда в заводите на Magna Steyr

След Jaguar F-Pace, сега английската марка атакува и компактния сегмент на спортните кросоувъри с модела E-Pace, базиран на платформата на Land Rover Discovery Sport. дизайнът е в стила на Jaguar F-Type и определено подчертава спортните му амбиции. Новият модел ще бъде наличен до края на годината, като производството му ще се осъществява в Австрия и Китай. Цени все още не се споменават, но се очаква те да започват от около 37-40 000 евро. 
За задвижване Jaguar E-Pace ще разчита на 4-цилиндровите, бензин и дизелови, турбо агрегати с работен обем от 2.0 литра. мощността ще варира от 150 до 300к.с., като базовата модификация с 2.0 литровият дизел ще се предлага с предно предаване. Задвижването 4х4 ще бъде налично срещу доплащане, а за по-скъпите модификации ще е серийно. трансмисиите са механични, за версиите с предно предаване и автоматични за тези 4х4. 
Оборудването ще бъде богато още от базовото ниво на изпълнение, а срещу доплащане ще се предлагат неща като: панорамен покрив, въздушна възглавница за пешеходците, адаптивни амортисьори и др. Няма коментари:

Публикуване на коментар