сряда, 9 март 2016 г.

Kia Mohave с фейслифт

В Южна Корея, Kia показа фейслифт версията на SUV модела Mohave, който в момента се предлага само в определени страни включително и САЩ, поради преклонната си възраст. В скоро време се очаква негов наследник, който марката показа като концепция под името Kia Tellruide, но по всичко личи, че ще трябва да изчакаме за него поне още 2 години. 
Външните промени в обновеният Mohave се свеждат до нови брони, предни и задни светлини, нова радиаторна решетка, странични огледала с вградени сигнални светлини и нов дизайн на 18-цоловите, алуминиеви джанти. В интериора качеството на материалите е завишено, а оборудването подобрено. Асистента за поддържане движението в пътното платно, системата за предупреждение от сблъсък, системата с четири камери за птичи поглед, асистента за предупреждение на обект в сляпата зона на водача и инфотейнмънт системата ще се предлагат серийно за седемместният SUV. 
Под предния капак място намира единствено 3.0 литровия, V6-цилиндров, бензинов агрегат с мощност 26-к.с., покриващ нормите Евро6. Той е куплиран серийно с 8-степенна, автоматична трансмисия предаваща движението към задните или четирите колела. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар