четвъртък, 21 юни 2018 г.

Mahindra TUV 300 Plus с място за 9 човека

Колкото и странно да звучи, този меко казано - гротеско изглеждащ модел предлаган в Индия, се радва на силен интерес от страна на купувачите. Това води и до появата на неговата девет местна версия наречена - TUV 300 Plus. За целта междуосието е увеличено до 2.68 метра, като общата дължина на модела е нараснала до 4.4 метра. За да се осигури място на допълнителните четири човека, в багажното пространство, което на практика ще липсва при наличието на девет пасажера, са монтирани две срещуположно позиционирани пейки, за които не са предвидени безопасни колани. 
Поради очевидни причини, под капака мястото на 3-цилиндровия, 1.5 литров дизел е заето от 4-цилиндров с работен обем от 2.2 литра и мощност 120к.с., който е снабден със система за регенериране на спирачната енергия. Той е куплиран с 6-степенна, механична трансмисия предаваща движението към задните колела. 
Оборудването на базовата версия включва: климатик, серво на волана, ел. пакет и дори кожен салон, но неща като въздушни възглавници и ABS, трябва да се доплащат. Цените в Индия, започват от 14 000 долара. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар