четвъртък, 11 април 2024 г.

В края на лятото в Русия започва производството на Москвич 8

 След Москвич-3 и Москвич 6, сега руснаците са готови със своят трети модели наречен Москвич 8. както се предполага, новият модел отново е базиран на модел от гамата на JAC, като този път това е триредовият JAC Sehol X8 Plus. Според информацията руският модел трябва да бъде наличен на пазара до края на тази година, като цени все още не са обявени. разликите в дизайна спрямо своят китайски събрат се свеждат единствено до различните емблеми.

Реално все още няма официална информация за модела, но се предполага, че за задвижване новият модел ще разчита на 1.5 литровият, турбо бензинов мотор с директно впръскване на горивото и мощност 174 к.с. серийно той ще е куплиран с 7-степенна, двудискова трансмисия задвижваща само предните колела. 

По подобие на екстериора, то и интериора е идентичен с този на JAC Sehol X8 Plus, ако изключим емблемата на волана. Пред водача място намира двойка 12.3-инчови дисплея, а в серийното оборудване ще присъства и опцията за обзор от 360 градуса. Руският модел обаче ще се предлага само в конфигурация с 7 места.



Няма коментари:

Публикуване на коментар