неделя, 14 април 2024 г.

Lada Niva Bronto обновена по случай 47-годишнината на модела

По случай 47-годишнината на Lada 2121, руснаците са готови с ново предложение на безсмъртният руски офроудър. Новата версия всъщност е модернизирана Lada Bronto и се отличава с нови офроуд декоративни елементи които придават още по-груб вид на модела, олекотени джанти и гуми за всякакви терени. Марката работи близо 3 години по обновеният модел, който трябваше да бъде представен по случаи 45-годишнината на Lada 2121, но западните санкции по една или друга причина забавиха нейната премиера. 

Според информацията Lada Niva Bronto ще се задвижва от познатият 1.7 литров, 4-цилиндров атмосферен мотор с мощност 83 к.с., куплиран с 5-степенна, механична скоростна кутия предаваща движението към четирите колела чрез блокируем централен диференциал и редуктор. Окачването също е претърпяло подобрения и разполага с по-голям ход и подсилен заден мост.

В интериора промени няма, но се съобщава за по-добра шумоизолация, предни седалки с нов дизайн и функция за подгряване. Цените на обновената Lada Bronto в Русия ще започват от 1.3 млн. рубли, което се равнява на около 13 000 евро.  



Няма коментари:

Публикуване на коментар