четвъртък, 30 януари 2020 г.

Гласувайте за автомобила на 2020г. на Kamuscoop

От днес, до края на другия месец за девети път ще имате възможност да дадете своя глас за победител в конкурса "Автомобил на годината на Kamuscoop". Това можете да направите в полето позиционирано в дясната част на вашият екран, а по-късно и на страницата ни във Facebook.
Номинираните автомобили тази година продължават да бъдат с базова цена по-ниска от 40 000 евро, представени през изминалата година и налични на пазарите в Европа. Прави впечатление, че електрически задвижваните модели все повече настъпват и това личи от номинациите, като всички  автомобили от списъкът, разполагат с хибридни или електрически версии, а два от тях дори се предлагат само, като електрически модели. Ето ги и тях подредени по азбучен ред, както следва:
Ford Puma - заради спортното излъчване умело въплътено в компактен кросоувър модел и наличието на лека хибридна система.
Peugeot 208 - великолепен дизайн, превъзходен интериор нетипичен за модел от този клас, напълно електрическа версия и 8-степенната автоматична трансмисия. Изцяло новата платформа също е взета под внимание. 
Honda E - изцяло електрически модел с възможност за зареждане на батерията в рамките на 30 минути, качествен и високотехнологичен интериор със солидна изработка. Камерите заместващи страничните огледала също са интересен елемент в модел в този ценови диапазон.
Skoda Octavia - най-добрият компромис в момента на пазара между цена, качество и пригодност. С базова цена от едва 21 600 евро, моделът предлага всичко необходимо за семеен автомобил, а интериорът е модерен и качествен. Хибридни версии също са налични. 
Volkswagen ID.3 - заради новата "MEB", платформа на компанията, която позволява понижаване на цените на напълно електрическите модели за в бъдеще. Огромното вътрешно пространство, високотехнологичния интериор и футуристичния дизайн също са от силните черти на модела. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар