събота, 31 октомври 2020 г.

Новото поколение на Isuzu MU-X, представено в Тайланд

Новото поколение на Isuzu MU-X, бе представено официално в Тайланд, а продажбите в региона ще започнат още тази година. Триредовият SUV модел е базиран на Isuzu D-Max, но разполага с независимо окачване на задния мост. 


Благодарение на модерният дизайн, седем местният SUV се различава от своя донор и трудно може да бъде оприличен с него. Механиката с изключение на задният мост остава същата, като основни задвижващи колела ще са задните. Задвижването 4х4 ще се предлага срещу доплащане. За задвижване Isuzu MU-X, разчита на познатите турбо дизелови агрегати с работен обем от 1.9 и 3.0 литра и мощност съответно 150 и 190к.с. серийно трансмисията е 6-степенна, механична, а срещу доплащане ще се предлага и автоматична такава. 

Интериора е пренесен почти без промени от товарната версия, но качеството на материалите е по-високо. Променената централна конзола приютява новата мултимедия, която ще се предлага с 7 или 9-инчов екран. Серийното оборудване включва неща като: 6 въздушни възглавници, ABS, ESP, сензори за поддържане движението в пътната лента, адаптивен автопилот, сензор за обекти в сляпата зона на водача, система за предотвратяване на сблъсък, асистент при потегляни и спускане, както и автоматична превключване на фаровете. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар