събота, 12 септември 2020 г.

Honda N-One с леки подобрения и нов интериор

Японците основно освежават своя Kei, представител в лицето на Honda N One. Представеният преди 8 години градски модел намери много почитатели със своя дизайн и за това от марката решиха да модернизират основно своя модел, а не да представят изцяло ново поколение, което се очаква през 2023 година.
Външно разликите се свеждат единствено до наличието на LED, предните и задни светлини, както и дребни корекции в дизайна на броните и радиаторната решетка. Благодарение на предлаганите многобройни аксесоари и възможност за двуцветното оцветяване, собствениците ще могат да персонализират своите модели. 
Интериора на обновената Honda N-One е изцяло нов. Дизайна на инструменталния панел пред водача е променен, а на централната конзола място намира плаващ дисплей за новата мултимедийна система. Оборудването също е станало по-богато, като вече на борда серийно място ще намират редица системи за безопасност и асистенти за шофиране. 
За сега не се съобщават, какви са промените под капака, но става ясно, че за турбо версията ще бъде налична и нова, 6-степенна, механична трансмисия. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар