вторник, 27 август 2024 г.

Chery Fulwin T11 ще бъде представен в Китай, като конкурент по качество на Mercedes GLS

 Този уикенд, китайската марка ще представи своят флагмански SUV модел наречен Fulwin T11. С него Chery влиза в непозната за нея територия, а именно във висшия премиум сегмент при SUV моделите. За сега не се знае много относно новият модел, но първите снимки ни разкриват неговият дизайн, който явно е заимстван от водещите модели на реномираните европейски компании в сегмента. този модел не е изненада, тъй като в края на миналата година видяхме неговата предпроизводттвена версия, когато научихме, че Fulwin се преименува на Fengyun. Това обаче не се случи и моделите на Fulwin ще продължават да се предлагат под същото име. 

За разлика от тях обаче, китайският модел няма да разполага с потентен бензинов агрегат, а най-вероятно в най-добрият случай ще разчита на 2.0 литров, 4-цилиндров турбо бензинов мотор съчетан с хибридна технология. Според китайската преса обаче, под капака място ще намира 1.6 литров мотор с мощност от 154 к.с., който ще служи предимно като генератор за батерията захранваща двата електромотора задвижващи четирите колела. Информацията сочи още, че в изцяло електрически режим, моделът ще може да измине до 200 км., а батерията ще може да се зарежда от бързозарядна станция в рамките на 20 минути. 

Интериорът на триредовият SUV не е разкрит, но се знае, че на борда място ще намира автономна система за шофиране с лидар технология и функции за паркиране с памет. Официалната информация сочи, че дължината на Fulwin T11 е 5.15 метра, а междуосието възлиза на завидните 3.1 метра. Спекулации сочат, че на борда място ще намира 30-инчов цифров панел, а возещите се на втрия ред седалки, които ще могат да се управляват с гласов контрол ще разполагат с 17.3-инчови екрани за забавление. 

Повече информация и снимки на Chery Fulwin T11 ще бъдат добавени към този пост веднага щом станат достъпни. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар