събота, 14 септември 2024 г.

Fulwin A8 ще бъде наличен само като хибрид

 

От тази година Chery Arrizo 8 ще се предлага и с името Fulwin A8. С елегантен дизайн, богат на технологии интериор и хибридна технология, този модел обещава да привлече вниманието както на любителите на семейни седани, така и на тези, които търсят съвременни решения за мобилност. Външният вид на A8 L е вдъхновен от дизайнерският стил на SUV моделите Tiggo, но същевременно носи и модерни акценти. Плавните линии на каросерията и масивната решетка придават на автомобила елегантен и изискан вид. LED фаровете и задни светлини допълват модерния облик и осигуряват отлична видимост при всякакви условия.

Интериорът на Fulwin A8 все още не е разкрит, но този на Arrizo 8 е проектиран с акцент върху комфорта и технологичността. Висококачествените материали, големият централен дисплей, цифровото табло и множеството системи за асистенция на водача създават усещане за лукс и модерност. Пространството в купето е достатъчно дори за високи пътници, а багажникът предлага достатъчно място за багаж.

За разлика от Arrizo 8, Fulwin A8 ще се задвижва от хибридна технология с 1.5 литров бензинов мотор с мощност 156 к.с., куплиран с електромотор с мощност от 126 к.с. Благодарение на тяговата батерия с капацитет от 18.7 кВтч., моделът ще може да изминава до 106 км. в изцяло електрически режим. максималната скорост е ограничена на 185 км/ч., а средният разход на горива не трябва да надхвърля 4.2л/100км. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар