понеделник, 27 февруари 2023 г.

Обновеният Hyundai Elantra / Avante с премиера през март месец

 
Три години след представянето на 7-то поколение Hyundai Elantra / Avante, моделът получава плануван фейслифт. Промените са предимно в предната част, която е изцяло нова, което е наложило промяната на дизайна дори и на калниците. Погледната отзад моделът може да бъде различен единствено по новият дизайн на бронята с ясно изразен дифузьор. 

Премествайки се в интериора, то там е почти невъзможно да разберете, че седите в модела за 2023 година. Седалките са с нов дизайн и опционално могат да бъдат оборудвани с масажна и обдухваща функция. Серийно обновената Elantra, вече ще се предлага с два 10.2-инчови дисплея пред водача, тъй като новото поколение на инфотайнмънт системата е с допълнителни функции и изисква по-голям дисплей за по-лесното управление. Съобщава се за нови тапицерии с разширена цветова гама, както и по-богато серийно оборудване. 

За момента не се споменават, какви ще са промените под капака, тъй като те ще станат ясни след официалната премиера на модела, която ще се сътои в Южна Корея през март месец. Веднага след ката станат достъпни ще бъдат добавени към този пост. 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Според официалната информация в Южна Корея, обновената версия ще се предлага с 1.6 литров, бензинов агрегат с мощност 124 к.с., куплиран с 6-степенна, автоматична или CVT трансмисия. Налична ще бъде и хибридна версия снабдена 1.6 литровият мотор и електромотор с мощност 105 к.с., чиято обща мощност към колелата възлиза на 141 к.с. Зо края на годината трябва да видим и обновените версии на Avantw N-Line  и Avante N с 1.6 и 2.0 литрови, турбо мотори и мощност съответно от 204  и 280 к.с. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар