четвъртък, 28 април 2022 г.

GAC Trumpchi Emkoo ще се предлага и извън границите на Китай

 GAC представя кросоувър, насочен към младите клиенти на марката под името Trumpchi Emkoo. Продажбите на модела в Китай ще започнат от втората половина на та годината, като намеренията на марката са да осъществява и експорт в страните от Близкия изток и Азия.

GAC Trumpci Emkoo е базиран върху платформата GPMA с независимо окачване на задния мост и възможност за вграждане на хибридни системи. С дължина от 4.5 метра, новият кросоувър притежава необичаен дизайн, който може и да се хареса на азиатските и арабските клиенти, но подобен модел надали ще има успех в Европа. 

Интериора предлага място за пет човека характерната за китайските модели обстановка с два екрана пред водача, минимално количество превключватели, HUD дисплей и богато оборудване, като в базовото оборудване място намира дори и огромен панорамен покрив. 


За задвижване базовата версия ще разчита на 1.5 литров, турбо мотор с мощност - 170 к.с., куплиран с 7-степенна, двудискова трансмисия. За тези, които искат повече мощност е предвидена версия с 2.0 литров, турбо мотор с мощност - 254 к.с. и 8-степенна, автоматична скоростна кутия от Aisin. На върха на гамата е позициониран Plug-in хибриден вариант, чиито характеристики не се споменават, но е ясно, че ще включва 2.0 литров, бензинов агрегат и електромотор куплирани с електромеханичен вариатор от Toyota, по подобие на Trumpchi GS8


Няма коментари:

Публикуване на коментар